Τα προγράμματα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Σ. Καλογραία" Βέροιας

kalograia tseoy

Στo Κέντρo Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας σχεδιάστηκαν και λειτουργούν προγράμματα για κάθε ηλικία . . .

Υπάρχει σίγουρα ένα κατάλληλο για σένα!!!

Ξεχωρίζουμε για την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίαςκαι την κορυφαία ποιότηταπου προσφέρουμε τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες!

Προγράμματα για Μαθητές  (Easy  School)

Για μαθητές 6-11 χρονών δομημένο για την απόκτηση γερών βάσεων στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Τα παιδιά προσεγγίζουν αποτελεσματικά την γλώσσα ώστε να σταθεροποιήσουν τις γνώσεις τους μέσω εξειδικευμένων βιβλίων, μοντέρνου οπτικοακουστικού υλικού, έμπειρων καθηγητών σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Προγράμματα για Εφήβους (Teen Group)

Συναρπαστικό πρόγραμμα για εφήβους 12-17 χρονών όπου ακολουθείται ειδική μεθοδολογία για πιο τυπική αλλά παράλληλα ελκυστική διδασκαλία που βασίζεται στην επικοινωνία. Δίνεται η δυνατότητα να εμβαθύνουν στην εκμάθηση της γλώσσας τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Προγράμματα για Φοιτητές (College Team)

Φοιτητικά ευέλικτα προγράμματα για ένα δυναμικό αποτέλεσμα σε ευχάριστο περιβάλλον. Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες απο καταρτισμένους καθηγητές με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η δομή των προγραμμάτων επικεντρώνεται στην συνεχή εξέλιξη και πρόοδο των σπουδαστών.

  •     LOWER
  •     ADVANCED
  •     PROFICIENCY
  •     ESB
  •     CITY & GUILDS
  •     EDEXCEL
  •     TIE
  •     ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Προγράμματα για Ενήλικες (Adult Class)

Ταχύρυθμα προγράμματα που σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε το επιθυμητό επίπεδο γνώσεων σε σύντομα χρονικό διάστημα. Απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να αναπτύξουν γρήγορα και άμεσα γλωσσικές δεξιότητες, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο και να ξεπεράσουν το εμπόδιο της έλλειψης χρόνου.

Προγράμματα Ατομικά (Private Class)

Ατομικά τμήματα ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες ή στις ανάγκες μικρής ομάδας σπουδαστών. Μπορείτε να πετύχετε τον συγκεκριμένο στόχο σας άμεσα και να διαχειριστείτε το χρόνο σας με βάση το δικό σας πρόγραμμα.

Διάλεξε ποια γλώσσα θέλεις να μάθεις, διαμόρφωσε το δικό σου κατάλληλο πρόγραμμα  και απόκτησε εγγυημένα την επίσημη πιστοποίηση

                                                                               … με την πρώτη φορά!

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ”

ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ

ΤΗΛ.: 2331077555

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

http:// www.kalogrea.edu.gr