ΣΔΕ Νάουσας: εθελοντική δράση δημιουργίας θέση στάθμευσης ΑμεΑ και εικαστικής παρέμβασης στην Εστία Μουσών

Στα πλαίσια της εκστρατείας ecomobility, οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη του προγράμματος για τη πόλη της Νάουσας κ. Βέρα Αβραμίδου, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Κουτσογιάννη για να συζητήσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την οικολογική και
ανεμπόδιστη μετακίνηση των πεζών και των Ατόμων με Αναπηρία στη πόλη.

sde4

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου δημιούργησαν μια θέση στάθμευσης για ΑμεΑ στον χώρο της Βέτλανς με σκοπό να γίνει ευκολότερη η πρόσβασή τους στους χώρους του κτιρίου (Κ.Ε.Π., Δημοτική Βιβλιοθήκη, εικαστικάεργαστήρια, αίθουσα εκδηλώσεων).

Ταυτόχρονα, προσπάθησαν με την εικαστική παρέμβαση που δημιουργήθηκε στην είσοδο του Δημοτικού Ωδείου «Εστία Μουσών» σε σχήμα πλήκτρων πιάνου να ομορφύνουν την πόλη μας και να υπενθυμίζουν με αυτό τον τρόπο τους οδηγούς ότι από εκείνο το σημείο διέρχονται καθημερινά πολλά παιδιά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τονΑντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιο Δάγγα, τον υπεύθυνο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Κώστα Βαρβέρη και τον κ. Τέλη Τσίμπρη για την βοήθεια και τα υλικά που μας προσέφεραν, όπως επίσης και τον υπάλληλο της Εστίας Μουσών κ. Παναγιώτη Μώκιο για τη διάθεση συμμετοχής του στη δράση . Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους κατοίκους της Νάουσας για την ολιγόωρη ταλαιπωρία τους και ειδικότερα από τους γονείς και τους μαθητές της Εστίας Μουσών. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας δεσμεύεται να συνεχίσει τις δράσεις του για μία πιο φιλική πόλη" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΔΕ Νάουσας.