Την ταινία "Wifi Γιαγιά " δημιούργησε το 3ο ΓΕΛ Βέροιας (βίντεο)

Την ταινία "Wifi Γιαγιά" δημιούργησαν μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας. Στην ταινία τους ασχολούνται με δύο θέματα : την εξάρτηση των νέων από τα κινητά τηλέφωνα και μια περιήγηση σε γραφικές συνοικίες της πόλης της Βέροιας. Αρχικά στην ταινία παρατηρούμε μια ομάδα εφήβων να βρίσκονται προσηλωμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα αγνοώντας την γιαγιά τους, η οποία τους παρακαλεί να τα αφήσουν στην άκρη και να βγουν βόλτα.

Επειδή όμως ξαφνικά δεν θα έχουν Wi-Fi, θα αναγκαστούν τελικά να βγουν έξω, χωρίς όμως τα κινητά τους τηλέφωνα αφού η γιαγιά τους θα τους υποχρεώσει να τα αφήσουν σε αυτήν. Στον περίπατό τους θα εξερευνήσουν άγνωστα σε αυτούς σημεία της πόλης τους, θα περιηγηθούν στην εβραϊκή και τη χριστιανική συνοικία της Βέροιας και θα συναντήσουν και άλλους συνομηλίκους τους με τους οποίους θα γίνουν όλοι μαζί μία παρέα.

Ωστόσο, όταν θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στη γιαγιά τους, με σκοπό να πάρουν πίσω τα κινητά τους, θα τους περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη...

Αν θέλετε να μάθετε τι συνέβη δείτε τη ταινία τους εδώ

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Κα Ανδρεάδου Ευδοκία

Μαθητές που συμμετέχουν:

Αθανασάκη Ρεβέκκα, Γεωργαδάκη Δωροθέα, Γεωργιάδου Μαριανίκη, Δεμερτζίδου Μαρία, Δημητριάδου Ζωή, Δημητριάδου Νικολέτα, Κατσιγιάννη Σταυρούλα, Μαμέλη Φρειδερίκη, Μπαλτζή Μαργαρίτα, Ντέλλα Iώ, Παγάνης Πρόδρομος, Ριστέμογλου Αφροδίτη, Σταυρόπουλος Σωτήρης, Στεφανίδου Ευγενία, Στεφανίδου Φωτεινή, Στογιαννόπουλος Κων/νος, Τριγώνη Δέσποινα, Τσέα Μαρία, Τσιγκογιάννη Χρυσούλα, Τσομπανίδης Χρήστος, Φωτιάδου Ανθή, Χατζηλευτέρη – Μιχαλά Αναστασία, Χαυτίκη Εβελίνα.