Με κέφι γιόρτασαν την Αποκριά οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, γιόρτασαν και φέτος την Αποκριά με μεγάλη διάθεση και κέφι. Την Τσικνοπέμπτη συμμετείχαν και απόλαυσαν την καθιερωμένη υπαίθρια εκδήλωση, στο χώρο του σχολείου με ψήσιμο, χορό, μουσική και πολύ κέφι, ντυμένοι/ες με αποκριάτικες στολές, τραγούδησαν το Γαϊτανάκι .

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, ντυμένοι/ες καρναβάλια, διασκέδασαν στον παιδότοπο “Fun Park” της Αλεξάνδρειας.

Οι ιδιοκτήτες του όμορφου, εξοπλισμένου και λειτουργικού παιδότοπου, Μπογιατζής Ευάγγελος και Κατερίνα, προσέφεραν το χώρο αποκλειστικά στους/στις μαθητές/τριες, όπου με πολύ διάθεση, προθυμία και ευαισθησία, φρόντισαν με φαγητό και μουσική, να ψυχαγωγηθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Οι μαθητές/τριες μας για αρκετές ώρες έπαιξαν, χόρεψαν με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου και την Κ Τασούλα υπεύθυνη του παιδότοπου. Τέλος οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, μας πρότειναν να επισκέπτονται τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας το FUN PARK πιο συχνά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση