Οι εορταστικές εκδηλώσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών Βέροιας

Ανακοινώθηκε από το ΚΑΠΑ Βέροιας το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών, από 21 Μαρτίου έως 13 Απριλίου. Αναλυτικά:

21 Μαρτίου

Χελιδόνα έρχεται, από Μαύρη θάλασσα, θάλασσα επέρασε, έκατσε και λάλησε. ..

Τα παιδιά του Γ Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας υποδέχονται την Άνοιξη με τα «Χελιδονίσματα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο και στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

23 Μαρτιου

Διπλή είναι σήμερα γιορτή, διπλή και η χαρά μας

Τα παιδιά του Α' Παιδικού Σταθμού παρουσιάζουν τη γιορτή τους για την 25η Μαρτίου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βέροιας.

Τα παιδιά του Γ' Παιδικού Σταθμού επισκέπτονται τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας για να γιορτάσουν μαζι τους την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

29/3,30/3,2/4

Πασχαλινό μπαζάρ του συλλόγου ΜαΜΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας στηρίζουν το έργο του Συλλόγου και συμμετέχουν στο μπαζάρ με τις ανοιξιάτικες κατασκευές τους.

Στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών από 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

28 & 30 Μαρτίου

Πες μου πώς ήτανε γιαγιά,, τότε στα χρόνια τα παλιά. ..

• Τα παιδιά του Β' Παιδικού Σταθμού συναντιούνται με τις γιαγιάδες & τους παππούδες του ΚΑΠΗ Προμηθέα και μαθαίνουν από αυτούς για τις Πασχαλινές παραδόσεις της περιοχής μας. (28-3-2018 και ώρα 10:00π.μ.).

• Ο Παιδικός Σταθμός του Μακροχωριου υποδέχεται τη λαογραφική ομάδα του ΚΑΠΗ Δ. Βέροιας και μαζί αναβιώνουν έθιμα της Σαρακοστής & του Λαζάρου. 29-3-2018 και ώρα 10:00π.μ.).

• Τα παιδιά του Δ' Παιδικού Σταθμου επισκέπτονται τους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ Βέροιας ακούνε ανοιξιάτικες «ιστορίες από τα παλιά» βάφουν αυγά και φτιάχνουν λαζαράκια. (30-3-2018 και ώρα 10:00π.μ.).

13 Μαΐου

Γιορτάστε μαζί μας την γιορτή της μητέρας

Οι Παιδικοι Σταθμοι του Κ.Α.Π.Α. Δ. Βέροιας σας προσκαλούν για να γιορτάσουμε με ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Με παιχνίδια, τραγούδι, κατασκευές, χειροτεχνίες και δωράκια για την αγαπημένη μας μαμά. Την Κυριακή 13 Μαϊου στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια στις 10.30 το πρωι έως τις 2:30 το μεσημέρι.