Πρόγραμμα εκμάθησης Ρωσικών: Έναρξη εγγραφών στα τμήματα με έκπτωση 30%

Πρόγραμμα κατάρτισης στην ΡΩΣΙΚΗ γλώσσα: Παρακολούθησε μαθήματα σε μία από τις 6 επίσημες γλώσσες στον ΟΗΕ και διαφοροποιήσου. Η εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας πλέον φαντάζει ανάγκη στη παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας.

Οι εμπορικές και τουριστικές σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία συνεχώς αυξάνονται, ισχυροποιούνται και μονιμοποιούνται. Στόχος του προγράμματος είναι η σωστή εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας. Το πρόγραμμα για όσους επιθυμούν οδηγεί και στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΙΕΘΝΩΣ. Το κρατικό πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

Επένδυσε στη καλή γνώση της Ρωσικής, τη βάση του εξαγωγικού εμπορίου. Τα νέα τμήματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Κάνε εγγραφή εδώ επωφελήσου της έκπτωσης 30%*:

Προγράμματα σπουδών ΡΩΣΙΚΩΝ:
Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο), Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.
2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)
3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.
4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
5) ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή σε προσομοιώσεις εξετάσεων.

* Δικαιούχοι της έκπτωσης για το πρόγραμμα κατάρτισης στην Ρωσική γλώσσα είναι οι κοινωνικές κατηγορίες των: φοιτητών, πολυτέκνων, τριτέκνων, ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων, και τα μέλη των οικογενειών τους.

Κάνε εγγραφή στα νέα τμήματα: https://goo.gl/fPqdAf

Διαβάστε περισσότερα εδώ: 

Σημείωση: το link μπορεί να λειτουργήσει και ως υπερ-σύνδεσμος στην εικόνα.

Πληροφορίες
Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6 | τηλ. 23310-70102 /-22004
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.
www.easy-education.gr | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.