Η Μαθηματική Εταιρεία δίνει το όνομα του Στέλιου Μυόγλου σε μαθηματικό διαγωνισμό

Το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας διοργανώνει για 6 συνεχή χρονιά έναν διαγωνισμό για τα παιδιά της Ε' και Στ' τάξης του δημοτικού που αποτελεί τη β' φάση του διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά». "Θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του Στέλιου Μιόγλου που έφυγε τόσο νωρίς και ξαφνικά από κοντά μας αποφασίστηκε το όνομα του διαγωνισμού να είναι: Διαγωνισμός Β' Φάσης Δημοτικών - «Στέλιος Μιόγλου»" αναφέρει η Μαθηματική Εταιρεία και προσθέτει:

"Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής σ’ έναν χαμογελαστό και δραστήριο άνθρωπο, έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά που τελικά προδόθηκε απ’ αυτήν. Ο Στέλιος αν και απών θα είναι πάντα παρόν στις καρδιές μας ακούραστος και πάντα με το χαμόγελο".

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 9.00 . Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται από το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) και την Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας.

"Παρακαλούνται οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους μαθητές για τον διαγωνισμό, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές, που διακρίθηκαν στην α ́ φάση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα" σημειώνει η ΕΜΕ.

Τα εξεταστικά κέντρα της Ημαθίας είναι:

  • 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας και
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας για τους μαθητές των περιοχών Αλεξάνδρειας και Μελίκης.

Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 8.30 και να έχουν μαζί τους στυλό, μολύβι και σβύστρα.

Η εξέταση είναι δίωρη.
Όσοι εκπαιδευτικοί το επιθυμούν, μπορούν να συνδράμουν το έργο μας στην επιτήρηση. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη. Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθεί βεβαίωση για το εθελοντικό τους έργο.