Γονείς και εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Βέροιας συγχαίρουν

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και o Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Ολοήμερου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, αισθάνονται την χαρά να εκφράσουν τα πιο ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές: Ζησιό Αριστοτέλη (ΣΤ΄ Τάξη), Πετρόπουλο Παύλο (ΣΤ΄ Τάξη), Μαρμάγγελο Κωνσταντίνο (ΣΤ΄ Τάξη), Δαβόρα Μόδεστο (ΣΤ΄ Τάξη), Αναστασιάδη Αλέξανδρο (ΣΤ΄ Τάξη), Τσαλουκίδη Ιωάννη (ΣΤ΄ Τάξη), Χριστογιάννη Δημήτριο (Ε΄ Τάξη), Κουκουλάκη Γεώργιο (Ε΄ Τάξη), Κουϊκόγλου Σπύρο (Ε΄ Τάξη) και τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Νικόλαο Γιαννουλάτο του σχολείου μας, που ως μέλη της Ομάδας Μπάσκετ του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας κατέλαβαν την 1η θέση και μάλιστα αήττητοι σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Βέροιας που διοργάνωσε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

Επίσης για την ίδια διοργάνωση αλλά στον στίβο και συγκεκριμένα στο αγώνισμα των 1.000 μέτρων την μαθήτρια της ΣΤ΄ Τάξης του σχολείου μας Αντωνιάδου Ελένη για την 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλιο.

Τέλος σε όλους τους παραπάνω αλλά και σε όλα τα παιδιά, αισθάνονται την χαρά να τα ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ τόσο για την συμμετοχή τους στους αγώνες, όσο και για το αθλητικό πνεύμα, την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων.