Διάκριση του 9ου Δημοτικού Βέροιας σε φεστιβάλ παιδικού θεάτρου

Την Κυριακή 3 Ιουνίου τα παιδιά του τμήματος ένταξης μαζί με άλλα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολειου Βέροιας για 2η χρονιά συμμετείχαν ως θεατρική ομάδα στο φεστιβάλ παιδικού θεάτρου ΑΚΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΥ με το έργο Η ΨΗΛΗ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΗ.

Το έργο διασκεύασε θεατρικά η υπεύθυνη του τμήματος ένταξης Γρηγοριάδου Παρασκευή από το βιβλίο της Σοφίας Τσιάμη ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ. Και στην πρώτη τους συμμετοχή το έργο που παίχτηκε ήταν θεατρική διασκευή του βιβλίου της κ Τσιάμη ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΒΓΟ

"Πήραμε ένα από τα βραβεία που δόθηκαν, αυτό της δημιουργικής γραφής. Το μοιραζόμαστε ολόψυχα με την συγγραφέα τη Σοφία" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Η παρουσία των παιδιών στο θεατρικό σανίδι ήταν μια μοναδική εμπειρία αλλά και ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και την άνετη επαφή τους με το κοινό.

Τα σκηνικά ήταν από το μαγικό χέρι της Σίας Κωνσταντίνου, η μουσική στους στίχους της κ Γρηγοριάδου έγραψαν η Ειρήνη Κουρκούλη και ο Αντώνης Σαρακατσάνος και τις χορευτικές πινελιές στον χορό μας η Μπαμπίνα Έλενα