Τμήματα ενηλίκων, ταχύρυθμα, αυστηρά ολιγομελή στη Γερμανική γλώσσα στο “My choice”

Μάθε Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων!!!

Η προοπτική εργασίας στη Γερμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική για πολλούς Έλληνες. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Γερμανικά είτε με σκοπό να εργαστούν στη Γερμανία είτε προκειμένου να ενισχύσουν το βιογραφικό τους.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "My choice"προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά ή να τελειοποιήσει αυτά που ήδη γνωρίζει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!!

Τα ταχύρυθμα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας που παρέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "My choice"είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες!!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "My choice", μπορείτε να προετοιμαστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά για το αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας Zertifikat B1 σε 8 μόνο μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος!

Διαθέτοντας 8 μήνες επιπλέον, μπορείτε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία και για το επόμενο πτυχίο Zertifikat B2!

Είστε κάτοχοι του πτυχίου Γερμανικών Zertifikat B2 ή βρίσκεστε σε επίπεδο Β2; Θέλετε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το Zertifikat C1 σε 8 μόλις μήνες; Το "My choice" σας προσφέρει κορυφαία ποιότητα σπουδών με πραγματικά χαμηλό κόστος!!!

Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

Εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα ολιγομελές και σύγχρονο τμήμα σήμερα!!! Ρωτήστε μας!

 my choice front

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "My choice"
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41
ΚΙΜΩΝΟΣ 7 (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)
ΤΗΛ.: 2331077555
ΤΗΛ.: 2331074027