Κάλαντα απο τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2018 τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου ντυμένα 'Αγιο-Βασιλάκια' ξεχύθηκαν στους δρόμους του Αγγελοχωρίου και ψάλανε τα κάλαντα στα μαγαζιά του χωριού και στους υπαλλήλους του Δημοτικού Καταστήματος Eιρηνούπολης .

Οι μελωδικές φωνούλες τους αντήχησαν στο χωριό και τη Λαϊκή Αγορά την οποία και επισκέφθηκαν σκορπίζοντας μελωδικά τις ευχές τους στους περαστικούς αλλά και τους μικροπωλητές της. Τα νήπια συνόδεψαν ,το προσωπικό του Σταθμού και οι μητέρες τους.

Αναπαράσταση της Γέννησης

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου τέλεσαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Οι μικροί μαθητές ντυμένοι με εντυπωσιακές στολές παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αναπαράσταση της Γέννησης του Θεανθρώπου. Ο αυθορμητισμός των λιλιπούτειων 'ηθοποιών' και τα εντυπωσιακά σκηνικά μάγεψαν τους παρευρισκόμενους που για μία ακόμη φορά γέμισαν ασφυκτικά τον παιδικό σταθμό. Η αποκορύφωση της γιορτής ήταν ο ερχομός του Αη- Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα στα νήπια. Οι μικροί μαθητές πήρανε μεταξύ των άλλων χριστουγεννιάτικες πιατέλες, χειροποίητα ημερολόγια με κουκουνάρια και φυσικά υλικά. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια με τυχερή την μικρή Μαρία Ντέντου. Στη γιορτή παρευρέθησαν η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Δέσποινα Λαζαρίδου και ο Πρόεδρος του Αγγελοχωρίου κ. Ευθύμιος Σπαθόπουλος.