1o βραβείο Ecomobility – Freemobility για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων των εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με την παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών Θάνου Μωραίτη.

Την 1η θέση πανελλαδικά στο Διαγωνισμό Ecomobility για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση έλαβε η Ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, ανάμεσα σε ομάδες μαθητών από 31 Σχολεία από 28 πόλεις της χώρας. Τo Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας συμμετέχει και στηρίζει τα τελευταία 3 χρόνια, την Εκστρατεία ECOMOBILITY Οικολογική Μετακίνηση που διοργανώνεται από το ECOCITY, με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας γύρω από θέματα ποιότητας ζωής στις πόλεις μας.

"Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με ανοιχτούς ορίζοντες σε μια κοινωνία που μας καλεί να συνδιαμορφώσουμε το οικολογικό της μέλλον. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευόμενους μας: Σάββα Βοριαζίδη, Κωστή Δεληδήμο, Ηλία Μαυρουδή, Γιώργο Μπάδο, Στάθη Μπάδο, Ολυμπία Μπέσιου, Ελένη Πέιου και Γιώργο Φραγκοτσινό αλλά και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της ομάδας Ελένη Μικροπούλου και Ειρήνη Στεργίδου" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.