Δράσεις του ΚΔΑΠ δήμου Νάουσας

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, πραγματοποίησαν εξόρμηση στο πλακόστρωτο του πάρκου μας για να δουν τις δράσεις και τα περίπτερα που οργάνωσε το 8ο ARTIVILLE. Τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είδαν τις χειροποίητες κατασκευές και κοσμήματα, άκουσαν μουσική, έπαιξαν στο γρασίδι και απόλαυσαν μια όμορφη μέρα σε ένα όμορφο περιβάλλον.

kdap xalkidiki90810

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην κατασκήνωση

Με γεμάτες τις βαλίτσες από όμορφες αναμνήσεις, πολύ κέφι, κολύμπι, τραγούδι – χορό κ πολλές δραστηριότητες γύρισε η ομάδα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Νάουσας από τη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Πέρασαν μία εβδομάδα ξεγνοιασιάς κ ανεμελιάς παρέα με αγαπημένους φίλους στο καταπράσινο περιβάλλον με τα γαλανά νερά. Η καλοκαιρινή εξόρμηση πραγματοποιήθηκε από τις 12 Ιουλίου εώς και τις 20 του ίδιου μήνα.

kdap aisthtiki

Σε ινστιτούτο αισθητικής

'' Ήλιος'' ... φίλος ή εχθρός; Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Κ.Κ.Π.&.Α. Δήμου Νάουσας, επισκέφθηκαν το φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον γνωστού ινστιτούτου αισθητικής. Εκεί ακούσανε τα πάντα σχετικά με την αντιηλιακή προστασία από την κα Ρωξάνη Σιούλα, μάθανε μέσω ενός εξειδικευμένου scanner πως είναι τα στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο και πως να φοράνε πιο σωστά την αντιηλιακή τους κρέμα!

kdap dimoula

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ιδρύματος Δημούλα

Ένα ευχάριστο πρωινό πέρασαν οι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. Κ.Κ.Π.&.Α. Δήμου Νάουσας στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ιδρύματος Δημούλα! Η Ψυχολόγος κα Νατάσα Λογδανίδου και η Κοινωνική Λειτουργός κα Βίκυ Καραγιάννη παρουσίασαν στα παιδιά ένα εκπαιδευτικού τύπου πρόγραμμα με θέμα ''Αναγνώριση & Διαχείριση Συναισθημάτων''! Τα παιδιά γνώρισαν την κα Χαρά, τον κο Θυμό, την κα Λύπη και τον κο Φόβο μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι!