Welcome Day ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

Το πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, καλωσορίζει τους σπουδαστές του αλλά και όσους ενδιαφέρονται για ένα από τα παρακάτω αντικείμενα σπουδών σε μία εβδομάδα γεμάτη εισηγήσεις από τους γνωστότερους επαγγελματίες των κλάδων στους οποίους απασχολούνται.

Ημερομηνία: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ειδικότητες: Αθλητική Δημοσιογραφία, Προπονητική και Διαιτολογία

Ώρα: 17.00

Μέρος: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη)

 OpenDay 19 sports

Ημερομηνία: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ειδικότητες: Γενική Δημοσιογραφία και Μουσική Τεχνολογία

Ώρα: 18.00

Μέρος: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη)

iek alfa welcome day dhmosiografia

Ημερομηνία: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ειδικότητα: Τουρισμός

Ώρα: 18.00

Μέρος: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη)

OpenDay 19 tourism2

Ημερομηνία: Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ειδικότητες: Αισθητική, Κομμωτική και Ποδολογία

Ώρα: 17.00

Μέρος: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη)

OpenDay 19 tourism2

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, για άλλη μία χρονιά αποδεικνύει, ότι χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται, προσφέροντας απλόχερα δωρεάν παιδεία, ως ελάχιστη προσφορά στην ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του θα «παρελάσουν», ορισμένες από τις πιο αναγνωρισμένες προσωπικότητες στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17.00, όπου οι ειδικότητες της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Προπονητικής και Διαιτολογίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φιλοξενήσουν μια πλειάδα αστέρων. Πιο συγκεκριμένα θα φιλοξενήσουν, το «χρυσό παιδί» του 2004, Φάνη Κατεργιαννάκη, τον βετεράνο του ΠΑΟΚ, μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, τον Αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της TV100 και καθηγητή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Βένη, τον προπονητή της Energean Kavala B.C., Ανδρέα Καραπιπερίδη, τον Δημήτρη Τσιώνα της Shooters Academy και την Διαιτολόγο – Διατροφολογο και υπεύθυνη του αντίστοιχου τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Πωλίνα Γιαννιώτη.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 είναι η σειρά των ειδικοτήτων της Γενικής Δημοσιογραφίας και της Μουσικής Τεχνολογίας, να καλωσορίσουν σπουδαστές και ενδιαφερόμενους. Καλεσμένοι αυτή την φορά θα είναι ο ράπερ «Λόγος Απειλή», ως υπεύθυνος του Τομέα Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Σαλαμές και η δημοσιογράφος και καθηγήτρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Μαριάννα Τανάγια.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 18.00, είναι η σειρά της νευραλγικής ειδικότητας του Τουρισμού, να φιλοξενήσει με τη σειρά της στελέχη τεσσάρων από τα γνωστότερα ξενοδοχεία της πόλης. Πιο συγκεκριμένα το πάνελ θα απαρτίζουν, η Personnel Supervisor του Hyatt Regency, Ματίνα Νικήτα, η Sales & Banquet Manager του Lazart hotel, Αναστασία Καρτσώνη, o Γενικός Διευθυντής του Electra Palace Hotel, Ιωάννης Ανθουλίδης και η PR & Guest Relations Manager του Electra Palace Hotel, Δήμητρα Νικολή, καθώς και Διευθυντής των Colors Hotels Thessaloniki, Μιχαλούδης Γιώργος και η Στεφανία Παπαγιαννοπούλου, Υπεύθυνη πωλήσεων & κρατήσεων.

Η  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή εβδομάδα, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 18.00, όπου οι ειδικότητες Αισθητικής, Κομμωτικής και Ποδολογίας, φιλοξενούν σε ένα σπουδαίο πάνελ αποτελούμενο από τον fashion expert, Bill Liakos, την Store Manager της MAC, Μαρίνα Σκευαράκη αλλά και τους Γιώργο Χιντασέλι, Τσορίγα Ευαγγελία,   Γιάννη Μπόραβο, Σοφία Βουλαλά, Κίκα Κουπαράνη, Ζωή Σαχίνη καθώς και την Nail Artist Γανωτή Κωνσταντίνα.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την γιορτή της παιδείας και του πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
 2310552406
http://www.iekalfa.gr