Η Θεραπευτική Μονάδα ΟΚΑΝΑ Βέροιας υλοποιεί δράση ενημέρωσης στο ΙΕΚ Νοσηλευτικής Γ. Ν. Βέροιας

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ της Νοσηλευτικής Σχολής του Γ.Ν.Βεροίας είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο μιας εκπαίδευσης να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα εξαρτήσεων και διαχείρισης των χρηστών από το επιστημονικό προσωπικό της Θεραπευτικής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ.

Πρόκειται για μια ωφέλιμη συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων (ΟΚΑΝΑ και Γ.Ν.Βεροίας) καθώς παρέχει έγκυρες και εξειδικευμένες πληροφορίες στους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της νοσηλευτικής, βοηθά στη διαμόρφωση στάσης απέναντι στους εξαρτημένους που στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και διευκολύνει τη συνεργασία και το έργο του θεραπευτικού προσωπικού της μονάδας που λειτουργεί στον ευρύτερο χώρο του νοσοκομείου.

Η παρέμβαση ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2019 και ολοκληρώθηκε σε 8 συναντήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου 2019 με βιωματικά εργαστήρια στο περιβάλλον του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες (21 του Α' και 22 του Γ' εξαμήνου) επισκέφθηκαν τη μονάδα και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της από τον υπεύθυνο ιατρό Γιώργο Σιδηρόπουλο, τους νοσηλευτές και το επιστημονικό προσωπικό.

0 pesy veroias iek nos 3 site

0 pesy veroias iek nos 1 site