Χριστουγεννιάτικες δράσεις στους παιδικούς Μαρίνας, Ζερβουχωρίου, ΠΙΚΠΑ, Κοπανού

Την Παρασκευή το πρωί 20/12/2019 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παιδικού σταθμού Μαρίνας, εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και γλυκών. Νήπια και γονείς κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια, δωροκουτακια, έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη,άχνισαν κουραμπιέδες και γλυκά.

Στη συνέχεια έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα  στο χωριό της Μαρίνας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας , πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδικού Σταθμού στο χώρο του Κ.Α.Π.Η Μαρίνας. Νήπια -Μαθητές της φετινής και της περσινής χρονιάς ένωσαν τις φωνές τους , τραγούδησαν και χόρεψαν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και παρουσίασαν μια όμορφη μουσικοκινητική παράσταση με τη καθοδήγηση της κυρίας τους Κατερίνας Γώγου  . Γονείς και συγγενείς των νηπίων απόλαυσαν την γιορτή. Στο τέλος της γιορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε σε όλα τα παιδιά δωράκια (χορηγίες από τα καταστήματα της Μαρίνας και άλλων χωριών).Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές πλούσιος από γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα από τους γονείς των νηπίων. 

PS ZERB FVTO

Αναπαράσταση της Γέννησης στον Παιδικό Ζερβοχωρίου

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Ζερβοχωριου  τέλεσαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Οι μικροί μαθητές ντυμένοι με εντυπωσιακές στολές παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αναπαράσταση της Γέννησης του Θεανθρώπου. Ο αυθορμητισμός των λιλιπούτειων 'ηθοποιών' και τα εντυπωσιακά σκηνικά  μάγεψαν τους παρευρισκόμενους. Η αποκορύφωση της γιορτής ήταν ο ερχομός του Αη- Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά. Στη γιορτή παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Α. Ζερβοχωρίου  κ.Σταμπολίδης. Νικόλαος  ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

20191219 110102

Οι βοηθοί του Άη Βασίλη δημιουργούν στο ΠΙΚΠΑ

Η δράση ¨οι βοηθοί του Άη Βασίλη δημιουργούν" πραγματοποιήθηκε στον Π.Σ.ΠΙΚΠΑ την Πέμπτη 19/12/2019 γεμίζοντας χαρά, χαμόγελα τα παιδιά και τους γονείς, που συνεργάστηκαν με το συντονισμό των παιδαγωγών ολοκληρώνοντας περίτεχνες κατασκευές στο εργαστήρι του ΄Αγιου Βασίλη  και μικρά γλυκάκια στη γωνιά ζαχαροπλαστικής. Η προσπάθεια βραβεύτηκε με κάλαντα, ,και δώρα από τον Άγιο που επισκέφθηκε τον παιδικό αφήνοντας έκπληκτα τα παιδιά. Η μέρα τους ολοκληρώθηκε ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τα τριγωνάκια τους .  

Κάλαντα από τον Παιδικό Κοπανού

Το Κ.Α.Π.Η. του Κοπανού  επισκέφτηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Κοπανού, μαζί  με το προσωπικό του σταθμού  και τους   γονείς τους . Τα  νήπια έψαλλαν τα κάλαντα , και μοίρασαν χαμόγελα  και συγκίνηση, ενώ κεράστηκαν από τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ που ετοίμασαν οι υπεύθυνες του Κ.Α.Π.Η.