Νέο εκπαιδευτικό επίδομα 600 € κατάρτισης σε έξι επιστημονικούς κλάδους

To ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών, διακρίνοντας την νέα κατάσταση που έχει προκαλέσει η επέλαση του κορονοϊού στη χώρα μας και με γνώμονα πάντα την εκπαίδευση και την ενίσχυση όλων των κοινωνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα σε επιστήμονες 6 κλάδων να συμμετάσχουν σε προγράμματα τηλεκατάρτισης και να επιχορηγηθούν με εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ.

Το επίδομα αυτό βοηθά στην άμεση στήριξη 166.000 επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών 6 επιστημονικών κλάδων:

Δικηγόρων
Γιατρών (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
Μηχανικών / αρχιτεκτόνων
Οικονομολόγων /Λογιστών
Εκπαιδευτικών και
Ερευνητών

και αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση των κλάδων που πλήττονται από τον ιό καθώς και την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελούμενων.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα αφορά 100 ώρες τηλεκατάρτισης μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα των 600€ σε δυο δόσεις και οι ωφελούμενοι θα λάβουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο τηλ: 2331072663 είτε ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε στην ειδική φόρμα αίτησης πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8yzxZXWwCXqJYOd5_9trdLhJsGfqew09li-fKVKtK3nrQvA/viewform

Εγγραφές-Αιτήσεις Καθημερινά