Πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά 3-14 ετών από σχολή Ολυμπιακού Βέροιας και Εκπαιδευτήρια

Η πιο οργανωμένη και ιδανική πρόταση απασχόλησης για παιδιά από 3 έως 14 ετών μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς έρχεται και φέτος από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας. Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς τα παιδιά είναι καλό να απασχολούνται σε δημιουργικές δραστηριότητες που θα αναδείξουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους αλλά και θα καλύψουν ουσιαστικά και με ασφάλεια τον χρόνο τους.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας και τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας οργάνωσαν και φέτος με πολλή μεγάλη επιτυχία CAMP ποδοσφαίρου και all athletes CAMP στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας. Πρόκειται για προγράμματα απασχόλησης παιδιών ηλικίας 3-14 ετών , διάρκειας 2 ή 4 εβδομάδων που συνδυάζει εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες, χορό και καλλιτεχνικό εργαστήρι.

Στο Camp τα παιδιά έχουν την ευκαιρία με παιγνιώδη και βιωματικό τρόπο να γνωρίσουν τις βασικές αρχές και να ασχοληθούν με την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το τέννις, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπολ. Παράλληλα το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εικαστικά, ασκήσεις ψυχοκινητικής, χορούς, διαγωνιστικά και παιδαγωγικά παιχνίδια.

 Τα παιδιά σιτίζονται στο εστιατόριο του Δημοτικού σχολείου και η μεταφορά τους γίνεται με ειδικά ναυλωμένα λεωφορεία από συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

Οι μικροί μας φίλοι πλημμύρισαν και φέτος τα γήπεδα τέννις, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, την αυλή, την αίθουσα εκδηλώσεων και προβολών και το κολυμβητήριο των Εκπαιδευτηρίων με την ενεργητικότητα και τις χαρούμενες φωνές τους. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους εμπλουτίζεται καθημερινά και τα παιδιά ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό!

Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο οργανωμένο μας πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε άρτιες εγκαταστάσεις με εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό!