Μεγάλη επιτυχία η πρώτη εβδομάδα των summer camps της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας, Νηρέα και Εκπαιδευτηρίων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη εβδομάδα των summer camps της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΝΗΡΕΑ και τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας. Με πολλά χαμόγελα και έντονο ενθουσιασμό ξεκίνησε τη Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρώτη εβδομάδα των summer camps της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΝΗΡΕΑ και τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας.

Παιδιά ηλικίας 3 έως 14 ετών συνέρρευσαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Προπονητές και εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τα παιδιά με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δραστηριότητες ώστε να τους προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία απασχόλησης και αξιοποίησης του χρόνου τους.
Από την πρώτη ημέρα τα παιδιά χωρίστηκαν αρχικά στις δύο βασικές κατηγορίες των camps, της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της all sports και στη συνέχεια σε επιμέρους ομάδες βάσει ηλικίας και φύλου.

Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης τόσο στα αθλήματα, όσο και στα εκπαιδευτικά/ διαγωνιστικά παιχνίδια και στις εικαστικές δραστηριότητες.  Στο all sports camp, πρωταγωνίστησε το τέννις με τους μικρούς επίδοξους τεννίστες να ...ιδρώνουν με χάρη στα τεραίν, ενώ στα γήπεδα 5x5 ασκήσεις και παιχνίδια με μπαλόνια, μπάλες και αυγά χάρισαν ψυχαγωγία και γέλια στα παιδιά. Φυσικά η κολύμβηση στη μικρή και μεγάλη πισίνα του πρότυπου κολυμβητηρίου του  Α.Σ.ΝΗΡΕΑ αποτέλεσε για όλες τις ομάδες το πιο ευχάριστο και εκτονωτικό διάλειμμα! 

Στο camp της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας ακολουθήθηκε το προπονητικό πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί από το επίσημο τεχνικό μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου.

Τα camp συνεχίζουν για ακόμα 3 εβδομάδες από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου και περιμένουν όλα τα παιδιά της περιοχής για να τα απασχολήσουν δημιουργικά είτε στο εξειδικευμένο camp της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας είτε στο all sports camp.

Για πληροφορίες : 2331075490, 6978337982, 6978337980