Η εφημερίδα «8κτώ» του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας αλλάζει

8 Screenshot 1

Η εφημερίδα «8κτώ» του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας, φέτος αλλάζει. Γίνεται πολυσέλιδη και ... πράσινη! Γίνεται οικολογική και τα παιδιά, γίνονται δημοσιογράφοι για το περιβάλλον.

«Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε στην εφημερίδα μας αποκλειστικά με το περιβάλλον, γιατί παρατηρήσαμε ότι χρειάζεται τη βοήθειά μας. Παρατηρήσαμε ότι το παραμελούμε, δεν του δίνουμε τη σημασία και την προσοχή που του αξίζει, δεν το φροντίζουμε. Περιβάλλον είναι όλα όσα είναι γύρω μας, περιβάλλον είμαστε εμείς.

Μέσα από την εφημερίδα μας θέλουμε να σας δείξουμε πόσο αγαπάμε το περιβάλλον αλλά και να σας κάνουμε να σκεφτείτε τη δική σας στάση απέναντι σε αυτό. Να σας καλέσουμε να έρθετε μαζί μας για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, φροντίζοντας το περιβάλλον, που είναι η ζωή μας!

Στο πρώτο φύλλο φιλοξενούμε ...πράσινες συνεντεύξεις, πράσινα νέα, πράσινο φωτορεπορτάζ και πράσινα βιβλία, με επίκεντρο την πόλη μας, τη Νάουσα και το σχολείο μας. Ευχόμαστε να σας αρέσει και να γίνετε φανατικοί μας αναγνώστες!» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι μικροί δημοσιογράφοι.

Στα περιεχόμενα της εφημερίδας η συνέντευξη της υπεύθυνης του ΚΠΕ Νάουσας κ. Λιάνας Στυλιανού και του δημοσιογράφου κ. Βαλάντη Λιόλιου, ο οποίος μας μυεί στα θέματα της περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Η εφημερίδα βρίσκεται στον ιστότοπο του 8ου Νηπιαγωγείου: http://8nnaoussa.blogspot.gr/p/8.html