Μαθήτρια Γενικού Λυκείου Αλεξάνδρειας έπεσε από μπαλκόνι σε σχολική εκδρομή - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η μαθήτρια της Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, η οποία βρισκόταν στην ιταλική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της, έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, το βράδυ της Τετάρτης (11μμ) όπου διέμενε επί της οδού Cristoforo Colombo.

Η 17χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ρώμης, σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι (αφαιρέθηκε αιμάτωμα). Οι γονείς ταξίδεψαν στην Ρώμη ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές της επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αναστασία Μαυρίδου δήλωσε για το συμβάν: «Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή. Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ρώμης και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε επέμβαση. Οι γονείς της έχουν φτάσει ήδη στην Ρώμη. Πώς έγινε δεν γνωρίζουμε ακόμη. Το ερευνά η αστυνομία. Τα υπόλοιπα παιδιά της εκδρομής επιστρέφουν σήμερα στα σπίτια τους».

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Είναι το μόνο που γνωρίζουμε τώρα» δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης.