Ζωγραφική στον τοίχο του 6ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

 

Οι δημιουργοί Αλέξανδρος Τσάκωνας, Kostis Edi και Έφη Θεοδωροπούλου είναι μέλη της ομάδας των «LOBA TEAM» από την Νάουσα και ανέλαβαν να ζωγραφίσουν με το πινέλο ένα σημαντικό μέρος τοίχου στο σχολείο, κάνοντας μια σημαντική αρχή σε συνεργασία με το Δ.Σ του συλλόγου γονέων περνώντας το μήνυμα, πως η τέχνη της ζωγραφικής χωράει και ταιριάζει παντού.

Οι εργασίες διήρκησαν όλη την ημέρα έως αργά την νύχτα δουλεύοντας με προβολείς αλλά και την επόμενη. Το έργο ακόμη δεν ολοκληρώθηκε, αλλά θα συνεχίσουν έως ότου καλύψουν όσο περισσότερο τοίχο μπορούν.

Οι δημιουργοί μίλησαν στα παιδιά του 6ου και του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, για όλο τον τρόπο που ζωγραφίζουν και πως αυτό που επιζητούν μέσα από την τέχνη της "Ζωγραφικής στα σχολεία" είναι να πείσουν τους αρμόδιους φορείς των σχολείων και τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής μας πως όλα τα σχολεία πρέπει να έχουν τέτοιες χαρούμενες εικόνες και να το υποστηρίζουν, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά γιατί ομορφαίνουν την ζωή των μαθητών, αλλά και την πόλη όπου υπάρχουν. 

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστεί τους καλλιτέχνες για το όμορφο αποτέλεσμα και την Διευθύντρια του σχολείου κα Αναστασία Λαφάρα που στηρίζει τον σύλλογο στις δράσεις που πραγματοποιεί.  

Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν και το χάρηκαν!

{globalflash.gallery 31}