Logo

Παρουσιάστηκε στην Βέροια η παγκόσμια πλατφόρμα Travel Massive στη Βέροια

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 το απόγευμα στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της παγκόσμιας πλατφόρμας Travel Massive από τα στελέχη της εταιρίας Respond on Demand, με την οποία η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας συνδιοργάνωσε το Β2Β διήμερο τον περασμένο Μάρτιο.

Την έναρξη της παρουσίας έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης όπου απεύθυνε χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας, δόθηκαν στοιχεία και λεπτομέρειες για την επιτυχή και αποτελεσματική χρήση του δικτύου και τις δυνατότητες προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του δικτύου αυτού και ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας Respond on Demand. Στην παρουσίαση συμμετείχαν επιχειρηματίες του τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας ενώ ακολούθησε συζήτηση γύρω από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η πλατφόρμα αλλά και τις δραστηριότητες της Respond on Demand.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb