Logo

Κορυφαίος ελληνικός γύρος κοτόπουλο για ένα πιο… fit σουβλάκι

Για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας η Belle Meat προσφέρει ολοκληρωμένες από κοτόπουλο, λίγων θερμίδων πολύ γευστικό και ζουμερό. Ο κορυφαίος κατεψυγμένος γύρος κοτόπουλο μαζί με γευστικά χειροποίητα σουβλάκια κοτόπουλο έρχονται στο πιάτο σας.

Η εταιρεία Belle Meat σας προσφέρει πολυάριθμες επιλογές από κοτόπουλο τόσο σε γύρο όσο και σε σουβλάκι. Γνωρίστε τις:

Σουβλάκι κοτόπουλο

Τα καλαμάκια κοτόπουλο είναι χειροποίητα! Αυτό σημαίνει ότι υπερισχύουν σε γεύση και είναι περισσότερο ζουμερά. Οι ειδικοί σεφ τα φτιάχνουν με πολύ μεράκι, αναμειγνύοντας διάφορα μυρωδικά και βότανα, εκτοξεύοντας τη γεύση. Και για τους λάτρεις της ποιότητας, όλα τα κοτόπουλα είναι ελληνικά από την πασίγνωστη εταιρεία Πίνδος.

Η Belle Meat για επαγγελματίες του χώρου προσφέρει σε τιμές χονδρική, καλαμάκια κοτόπουλο από ολόφρεσκα φιλετάκια. Έτσι οι πελάτες σας θα σας επιλέγουν ξανά και ξανά!

Ελληνικός γύρος κοτόπουλο

Ο ελληνικός γύρος κοτόπουλο Belle Meat αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επαγγελματίες του χώρου. Προσφέρει μία ξεχωριστή γεύση και η ποιότητά του είναι αξεπέραστη. Ανάμεσα στα μυστικά του κρύβονται διάφορα μυρωδικά που του προσδίδουν περισσότερη γεύση και τον κάνουν να μυρίζει…απλά τέλεια!

Όλα τα προϊόντα με κοτόπουλο αποτελούν μοναδική επιλογή για εσάς που θέλετε να προσέχετε τη διατροφή σας, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε πώς να παραγγέλνετε το κοτο-σουβλάκι σας:

  • Ζητήστε αλάδωτη πίτα για να περιορίσετε τα λιπαρά και τα λίπη του λαδιού

  • Τα καλαμάκια κοτόπουλο είναι η καλύτερη επιλογή κρέατος, χαμηλά σε θερμίδες και ελαφριά

  • Χωρίς σως! Γυρίστε στο παραδοσιακό τζατζίκι που φτιάχνεται από γιαούρτι ή πολύ απλά ζητήστε σκέτο γιαούρτι

  • Απολαύστε το χωρίς extra αλάτι, αφού το καλαμάκι κοτόπουλο θα είναι ήδη αλατισμένο

  • Χωρίς πατάτες! Έχετε λάβει ήδη τον απαραίτητο υδατάνθρακα από την πίτα σας. Η φρέσκια σαλάτα είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

Που μπορούν οι επαγγελματίες του χώρου να παραγγείλουν τα προϊόντα κρέατος; Καλέστε τώρα στο 2105595135!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb