Υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για πτυχιούχους ΑΕΙ - ΤΕΙ στο γραφείο Λογιστικής - Συμβουλευτικής Υποστήριξης Σωτήρη Κουκουλάκη

Το γραφείο Λογιστική και Συμβουλευτική Υποστήριξη του Κουκουλάκη Σωτηρίου με εδρά Εληάς 14 στη Βέροια αναλαμβάμνει αιτήσεις και υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Τώρα γίνονται αιτήσεις μέχρι 11/10 για το πρόγραμμα πτυχιούχων ΑΕΙ - ΤΕΙ>>.

Δικαιούχοι της δράσης είναι:

Απόφοιτοι πτυχιούχοι σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) ή ισότιμης προς αυτή σχολής, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένη από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.). Απόφοιτοι σχολών Θεάτρου και Χορού οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού ως τριτοβάθμιες. Απόφοιτοι μουσικών εκπαιδευτηρίων αναγνωρισμένων από το Κράτος.

Επιδοτούνται για:

Τη δημιουργία, οργάνωση, υποστήριξη και λειτουργία νέας ή υφιστάμενης δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητα τους, σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο.

Επιδοτούνται με:

5.000 ευρώ έως 25.000 ευρώ στην περίπτωση ενός ατόμου που ανοίγει ατομική επιχείρηση
έως 40.000 ευρώ για συνεργατικά σχήματα δύο ατόμων.
έως 50.000 ευρώ για συνεργασίες τριών ή περισσοτέρων ατόμων.
Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμών δαπανών.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής

I. Εισοδηματικά κριτήρια

Σε περίπτωση υποβολής φορολογικής δήλωσης ατομικά, το ατομικό εισόδημα του ενδιαφερόμενου κατά το έτος 2015 θα πρέπει να είναι ≤ 20.000 ευρώ.
Σε περίπτωση οικογένειας το οικογενειακό εισόδημα κατά το έτος 2015 θα πρέπει να είναι ≤ 35.000 ευρώ.

II. Επιδότηση από προγράμματα στο παρελθόν

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μην έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα με την ιδιότητα του ατομικού επιχειρηματία/επιτηδευματία ή του εταίρου σε επιχορηγούμενη εταιρία, από την 1.01.2012 μέχρι και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Εξαιρείται η συμμετοχή σε δράσεις κατάρτισης.

ΙΙΙ. Ο ενδιαφερόμενος να μη συμμετέχει με την ιδιότητα του εταίρου/μετόχου σε άλλες επιχειρήσεις, από τις 12/10/2015 μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

IV. Ο ενδιαφερόμενος που ανήκει στην κατηγορία δικαιούχων Α (Ανεργοι), να μην έχει προβεί σε διακοπή επιχειρηματικής δραστηριότητας με οποιαδήποτε μορφή, από τις 12/10/2015.

Το γραφείο επίσης αναλαμβάνει:

1.Αιτήσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού (συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες δικηγόρους)

2.Αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα που αναμένεται <<Εξοικονομώ κατ'οίκον ΙΙ>> (συνεργασία με εξωτερικό συνεργάτη μηχανικό)

3.Αιτήσεις για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται.

4.Λογιστικές Εργασίες (Τήρηση Απλογραφικών Λογιστικών Βιβλίων - Δηλώσεις ΦΠΑ - Μισθοδοσία και ΑΠΔ - Όλες τις λοιπές λογιστικές εργασίες)

Κουκουλάκης Γ. Σωτήριος
Οικονομολόγος Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ - Λογιστής - Μελετητής
Εληας 14, Βέροια
Τηλ. 6949928639
Δουλεύει με ραντεβού