Logo

Στέλιος Μεϊμαρίδης: Να ενώσουμε δυνάμεις για μια νέα εποχή στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Συμμετέχω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας ως υποψήφιος στο Μεταποιητικό Τμήμα, με τον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση» του υποψηφίου προέδρου, Γιώργου Μπίκα. Συνδυασμό δυναμικό, στελεχωμένο από γνωστούς και ικανούς ανθρώπους της αγοράς, που ξέρουμε καλά τα θέματα των κλάδων και των επαγγελμάτων μας και αντιμετωπίζουμε, όπως όλοι, την σκληρή καθημερινότητα της τοπικής οικονομίας. Δεν έχουμε κανένα άλλο σκοπό παρά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε για μια νέα εποχή, αλλάζοντας σελίδα στο Επιμελητήριο Ημαθίας, ξεφεύγοντας από τη σημερινή απραξία.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στα 4 χρόνια που ασχολούμαι με τα επιμελητηριακά θέματα, εκτιμώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, ακόμη περισσότερο, στις αρμοδιότητες και στα καθήκοντα μιας νέας διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, ενωτικά και συναδελφικά, έντιμα και ξεκάθαρα, ζητώντας στήριξή στον συνδυασμό μας και στην υποψηφιότητά μου. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, ελπίζοντας να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, για την Ημαθία και για το κοινό καλό όλης της τοπικής αγοράς.

Με εκτίμηση
Μεϊμαρίδης Στυλιανός
Υποψήφιος Μεταποιητικού Τμήματος
με τον συνδυασμό της Επιχειρηματικής Ανανέωσης

Επικοινωνία: 23310-23342
κινητό τηλέφωνο: 6973733363
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb