Logo

Στη «Διαύγεια» ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού 3- 5 Πηγάδια

Στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η διακήρυξη της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου 3- 5 Πηγάδια στο Βέρμιο της Νάουσας.

Ο δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας προκήρυξε τον διαγωνισμό για την παραχώρηση απλής χρήσης (εκμίσθωση) του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» στο όρος Βέρμιο, ιδιοκτησίας του Δήμου Νάουσας για διάστημα έως την 30η Απριλίου του 2018. Το χιονοδρομικό βρίσκεται εντός δημοτικού δάσους ιδιοκτησίας του δήμου Νάουσας, σε υψόμετρο 1430- 2005μ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2017, στο δημοτικό κατάστημα Νάουσας, ενώ το ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας έχει οριστεί το ποσό των 25.000 ευρώ για την σαιζόν 2017-2018 (από την υπογραφή της σύμβασης έως 30η Απριλίου 2018) πλέον ολόκληρου του αναλογούντος ποσοστού χαρτοσήμου, καθώς και κάθε άλλο ισοδύναμο τέλος ή φόρος ισχύει ή που τυχόν θα θεσπιστεί.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» απέχει 17 χλμ. από τη Νάουσα και διαθέτει πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία, πίστες δρόμων αντοχής, μονοπάτια πορείας, ορειβασίας και γενικότερα συνθήκες κατάλληλες για χιονοδρομία και άλλες δραστηριότητες βουνού.

Τη χειμερινή περίοδο (Δεκέμβριο-Απρίλιο) λειτουργούν 6 αναβατήρες, ενώ το χιονοδρομικό διαθέτει πλήρες σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το οποίο εξασφαλίζει τεχνητό χιόνι στο μεγαλύτερο μέρος των πιστών.

Πηγή: www.newmoney.gr

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb