Συναντήσεις του Γ. Μπίκα με Εμπορικούς Συλλόγους για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα της τοπικής αγοράς

Ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας, ξεκινά από σήμερα Δευτέρα, ο Γιώργος Μπίκας, μετά από αίτημά του, ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Σκοπός είναι να ξεκινήσει μαζί τους, έναν απευθείας διάλογο- δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, συζητώντας τα θέματα που απασχολούν τους εμπόρους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και την κάθε τοπική αγορά ξεχωριστά, να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” αλλά και για να ακούσει προτάσεις συνεργασίας που θα μπορούσαν να έχουν με το Επιμελητήριο και δημιουργικές δράσεις που θα ήταν εφικτό να υλοποιήσουν από κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Δευτέρα θα γίνει συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, αύριο Τρίτη με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και την Πέμπτη με τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΗΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ”

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ώρα 7,30 το απόγευμα, στον πολυχώρο “Ελιά” της Βέροιας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργος Μπίκας, θα δώσει συνέντευξη τύπου. Θα παρουσιάσει τους υποψήφιους της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” καθώς και τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.