Γιάγκογλου: Το Επιμελητήριο πανέτοιμο για την επόμενη κρίσιμη περίοδο

Την άποψη ότι εξαγγελίες της άλλης πλευράς για Παραρτήματα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια και για αθρόες προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων αγγίζουν τα όρια του λαϊκισμού και της παραπλάνησης του επιχειρηματικού κόσμου, εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου της Νάουσας το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ημαθία Επιμελείν" αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία στο Επιμελητήριο, με ρεαλιστικές προτάσεις στήριξης των επιχειρήσεων και των νέων επιχειρηματιών και όχι με παχιά λόγια συνδικαλιστικής παράκρουσης, δείγμα άγνοιας του θεσμού του Επιμελητηρίου και μη αντίληψης του ρόλου του.

Αναφερόμενος στους σχεδιασμούς που καταγράφηκαν και θα εφαρμοστούν στην επόμενη περιόδο, ο κ. Γιάγκογλου αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στην ισότιμη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ημαθίας στο φιλόδοξο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης του Δήμου Νάουσας (όπως και του Δήμου Βέροιας) που ξεκινά το αμέσως επόμενο κρίσιμο διάστημα, μέσα από το οποίο προβλέπονται συμβουλευτική και καθοδήγηση στις νεοφυείς επιχειρήσεις των νέων ανθρώπων, με το Επιμελητήριο να είναι πανέτοιμο, προετοιμασμένο και πιστοποιημένο για να διαδραματίσει τον ρόλο του σ' αυτήν τη σημαντική προσπάθεια υπέρ της επιχειρηματικότητας και της τοπικής ανάπτυξης.

giagkoglou nao2

Τι έκανε πέντε χρόνια για την Ημαθία ο Ειδικός Σύμβουλος του κ. Μίχαλου;

Απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που δηλώνει ότι κατέχει από το 2012 ο επικεφαλής του έτερου συνδυασμού Γιώργος Μπίκας, ο κ. Γιάγκογλου απάντησε αφοπλιστικά ότι σύμβαση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. "Από τις εφημερίδες έμαθα κι εγώ αυτό το... καλό νέο, όπως κι εσείς! Εμείς πάντως στο Επιμελητήριο δεν ξέραμε ότι από το 2012 είχαμε έναν δικό μας άνθρωπο Ειδικό Σύμβουλο του κ. Μίχαλου! Δεν μας ενημέρωσε γι' αυτό ο ίδιος, ούτε καν τον τελευταίο 1,5 χρόνο που έγινε και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, για να τον αξιοποιήσουμε προς όφελος του Επιμελητηρίου και της Ημαθίας. Και τελικά ρωτώ: αν όντως είναι Ειδικός Σύμβουλος από το 2012, τόσα χρόνια ποια ήταν η προσφορά του σε όλες και όλους εσάς και εμάς;" τόνισε ο κ. Γιάγκογλου.