Τάσος Γιάγκογλου: Για την επόμενη μέρα και την επόμενη γενιά του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Χειροπιαστά στοιχεία του έργου του Επιμελητηρίου και προγραμματικές θέσεις που ταιριάζουν στον ρεαλισμό των επιχειρηματιών περιλαμβάνονται στις αναφορές του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσου Γιάγκογλου, στις καθημερινές επισκέψεις του και συνεχείς συναντήσεις σε επαγγελματικούς χώρους της Ημαθίας.

"Έχουμε την πρόταση για την επόμενη μέρα του δυνατού και εξωστρεφούς Επιμελητηρίου, μιας ανοικτής αγκαλιάς δηλαδή για τον επιχειρηματικό κόσμο, με ανοικτές συνεδριάσεις, συμμετοχή, με αγάπη και πάθος για τον θεσμό, με στόχο να ανέβουμε όλοι μαζί. Αλλά παράλληλα έχουμε και τα παιδιά εκείνα της επόμενης γενιάς, που σήμερα καταθέτουν την ταυτότητά τους και τη διάθεσή τους να τρέξουν για εσάς, να σας ακούσουν, να σας εκφράσουν. Με πολλή δουλειά, με πολύ ξενύχτι, χωρίς τις πλάτες κανενός, αλλά με μόνο σύμμαχο την αγωνία σας να πάμε καλά" τονίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος, δεσμευόμενος ότι η επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο προβλέπει καταμερισμό εργασιών, ώστε να γίνουν όλοι, νέοι και παλιοί, κοινωνοί των προσπαθειών και να αντιληφθούν τη δύναμη και τον ρόλο του θεσμού που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.

"Αν κατηγορούν εμένα για αδράνεια και απραξία στο Επιμεληρήριο, ας κοιτάξουν στον καθρέπτη τους. Επί 5,5 χρόνια ήμουν πρόεδρος στο Μεταποιητικό και έτρεχα και για τα έξι Τμήματα μαζί. Να έλθουν να δουν το αρχείο των υποθέσεων που δούλεψα, αυτοί που μονίμως απουσίαζαν και σήμερα κοσμούν το ψηφοδέλτιο της άλλης πλευράς. Που αν και ήταν ήταν τόσο καιρό μέλη του Δ.Σ., δεν έφεραν ούτε ένα πρόγραμμα. Και σήμερα ισχυρίζονται ότι θα τα φέρουν όλα, ίσως με κάποιο μαγικό ραβδί. Ποιον κοροϊδεύουν;" σημειώνει επίσης ο κ. Γιάγκογλου.