Logo

Ζητούμενο των εκλογών του Επιμελητηρίου η ενότητα και το 'αύριο' της τοπικής αγοράς

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Φίλες & φίλοι

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των επιμελητηριακών εκλογών, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με επαγγελματίες και επιχειρηματίες σε κάθε σημείο της Ημαθίας, με στόχο να εξηγήσουμε τους λόγους που αποφασίσαμε να επανεκκινήσουμε το Επιμελητήριό και να παρουσιάσουμε σε δημόσιο διάλογο, το ρεαλιστικό και καινοτόμο πρόγραμμά μας καθώς και τις αναπτυξιακές θέσεις μας.

Οι προτάσεις μας γνώρισαν ευρεία αποδοχή, παρά τα εμπόδια από κάποιους που επέλεξαν να επενδύσουν στην ένταση και στην πόλωση, ίσως επειδή νοιώθουν ότι το σύστημά τους απειλείται για πρώτη φορά. Όμως αυτό δεν είναι τώρα, ζητούμενο της αγοράς.

Το ζητούμενο είναι το 'αύριο', η ανάκαμψη. Και το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε όλοι, είναι η θέληση μας για συλλογική δουλειά από την επομένη των εκλογών, για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας. Με δημιουργικές ιδέες, με καινοτόμες δράσεις, με σύγχρονο προγραμματισμό. Συμβουλευτικά στο πλευρό των εμπόρων, των επαγγελματιών, κάθε επιχείρησης. Χωρίς το “εγώ” άλλα με το “εμείς” και πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό πρεσβεύουμε και αυτό πρέπει να πρυτανεύσει.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο συναδελφικής και συλλογικής συνεργασίας, ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης, σας καλούμε όλες και όλους, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να ενισχύσετε με την ψήφο σας τον επιμελητηριακό θεσμό και την προσπάθειά μας.

Γιώργος Μπίκας
Επιχειρηματική Ανανέωση

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb