Logo

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς επισκέφθηκε την Venus στην Βέροια

Τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε επαφές με επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων, ενώ επισκέφθηκε και καταστήματα της τράπεζας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαντζηνικολάου το πρωί της Δευτέρας 5 Μαρτίου, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο διοίκησης της τράπεζας κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Αγροτικού Τομέα κ. Άλκη Αλεξάνδρου, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της συνεταιριστικής βιομηχανίας Venus Growers στη Βέροια, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες της επιχείρησης, που επεξεργάζεται 50.000 τόνους ροδάκινων ετησίως, πραγματοποιεί εξαγωγές 60 εκατ. ευρώ σε περισσότερες από 50 χώρες και συνεργάζεται με 1000 αγρότες παραγωγούς, μέσω των προγραμμάτων Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της Venus Αντώνης Μαρκοβίτης, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Στέλιος Θεοδουλίδης και τα στελέχη της διοίκησης Χρήστος Γιαννακάκης και Ηλίας Αλεξογιάννης εξήγησαν στον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς τις προκλήσεις και τις προοπτικές της Venus, που δίνει έμφαση στην ποιότητα της παραγωγής και την εξωστρέφεια, ενώ υπογράμμισαν τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας να επεκτείνει τα προγράμματα της Συμβολαιακής Τραπεζικής, τα οποία βοήθησαν στον εξορθολογισμό όλων των παραμέτρων της παραγωγής μέσα στην κρίση. Από την πλευρά του ο κ. Χαντζηνικολάου επαναβεβαίωσε τη στρατηγική επιλογή της Τράπεζας Πειραιώς για στήριξη και χρηματοδότηση του πρωτογενούς τομέα, αλλά και των μεταποιητικών επιχειρήσεων που συνδέονται με τα προϊόντα που παράγει η ευλογημένη ελληνική γη, ώστε να παραχθεί κοινωνικός πλούτος και να ενισχυθούν η εθνική οικονομία και η απασχόληση.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb