Logo

Δώστε τέλος στο σαράκι και σε όλα τα ξυλοφάγα έντομα με δραστικές μεθόδους

Το σαράκι ανήκει σε μία ομάδα ξυλοφάγων εντόμων, τα οποία αποτελούν από τους χειρότερους εχθρούς του ξύλου. Αν είστε λάτρης του ξύλου στην διακόσμηση του σπιτιού σας και δεν συντηρείτε σωστά τις ξύλινες επιφάνειες μπορεί να έρθετε αργά ή γρήγορα αντιμέτωποι με τα ξυλοφάγα έντομα, τα οποία στην χώρα μας εντοπίζονται σε οικογένειες εντόμων όπως Anobiidae, Bostrychidae και πολλά άλλα.

Τι ξύλα απειλούνται από τα σαράκια

Τα σαράκια προσβάλλουν τόσο μαλακά όσο και πιο σκληρά ξύλα. Ισχυρή ένδειξη παρουσίας των ξυλοφάγων εντόμων είναι η εμφάνιση τρυπών στα ξύλα και το υπόλειμμα πριονιδιού που εμφανίζεται στην άκρη και έχει την μορφή λεπτής σκόνης σαν πούδρα.

Που μπορεί να εμφανιστεί το σαράκι

Σε πατώματα και κεραμοσκεπές, σε έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ξύλο, σε σκάφη που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι κατασκευασμένα από ξύλο, σε έργα τέχνης και γενικά σε όλα τα ξύλινα ανοίγματα ή σε κάσες.

Όλα τα ξυλοφάγα σκαθάρια που προσβάλλουν τα ξύλα, ιδιαίτερα κατά τους θερμούς μήνες μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά.

Πως θα καταπολεμήσετε το σαράκι. Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 μεθόδους, αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Οι ειδικοί γεωπόνοι του Ecoplus μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις.

Υποκαπνισμός

Ο υποκαπνισμός είναι μία ιδιαίτερη μέθοδος απεντόμωσης με την οποία επιτυγχάνεται η εξολόθρευση των εντόμων, τα οποία δεν μπορούν αλλιώς να καταπολεμηθούν. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μέθοδο, η οποία χρησιμοποιεί φωσφίνη, το μόνο χημικό σκεύασμα το οποίο επιτρέπεται στην χώρα μας.

Επίχρισμα με γέλη

Σε περιπτώσεις που ο υποκαπνισμός δεν φέρνει αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο που καταπολεμάει τα ξυλοφάγα έντομα με γέλη. Με αυτήν την μέθοδο μπορούν οι ουσίες που θα καταστρέψουν το σαράκι να απορροφηθούν από το ξύλο, χωρίς να προσβάλλουν το περιβάλλον.

Η εταιρεία είναι στη διάθεσή σας για να εφαρμόσετε σε χαμηλές τιμές τις παραπάνω μεθόδους στον χώρο σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Eco plus

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb