Logo

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Πιλοτική δυνατότητα εκπαίδευσης των εμπόρων και υπαλλήλων τους

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΣΕΕ για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη νέα πιλοτική δυνατότητα εκπαίδευσης των εμπόρων- καταστηματαρχών και υπαλλήλων τους, μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ +» που ανέπτυξε το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ.

Το Σύστημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+ εντάχθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού έργου του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, στην προσπάθεια της ΕΣΕΕ και του ΚΑΕΛΕ να ανταποκριθούν με τον τρόπο αυτό στις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων , για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω εναλλακτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Η ανάπτυξη προγραμμάτων στηρίζεται:

• στην εμπειρία του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας από πιλοτικά προγράμματα, τα οποία αποτέλεσαν το εφαλτήριο της όλης δραστηριότητας,

• στην πρακτική εμπειρία ειδικευμένων επιστημόνων, καθώς και στελεχών της αγοράς, αλλά και

• στην άρτια και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή της ΕΣΕΕ και του ΚΑΕΛΕ.

Όλα τα νέα προγράμματα που αναπτύσσονται, σχεδιάζονται με γνώμονα τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ζητούνται στην αγορά εργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και συμβάλλουν στη δημιουργία, τόσο ενός δυναμικού και ανταγωνιστικού επαγγελματικού προφίλ, όσο και στην αντιμετώπιση του ελλείμματος οριζοντίων δεξιοτήτων, η οποία έχει επισημανθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο που είναι διαθέσιμο για την υλοποίηση των μαθημάτων, είναι «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση» και αφορά ζητήματα που βρίσκονται στον επίκαιρο πυρήνα του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Σταδιακά, σχεδιάζεται η προσθήκη και άλλων, εξίσου χρήσιμων εκπαιδευτικών αντικειμένων.

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας αναφέρει: "Καλούμε τους εμπόρους- καταστηματάρχες και τους υπαλλήλους τους, να αξιοποιήσουν την νέα αυτή δυνατότητα και όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, να προσέλθουν στα γραφεία του:

- ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Ν. Πλαστήρα 81- τηλ. 2333027405) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 13:00
- ΚΑΕΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΤΕΙΑΣ (Ν. Πλαστήρα 81- τηλ. 2333028010) . από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 13:00".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb