Για θεατρινισμούς κατηγορεί τον Καρυπίδη ο Νεφελούδης

Από τον Γ.Γ. Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, ανακοινώθηκαν τα εξής για τους πρώην εργαζομένους του Καρυπίδη:

"O κ.Καρυπίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Ραδιόφωνο η οποία αναμεταδόθηκε και από τοπικά Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης στη Βόρειο Ελλάδα, προσπάθησε να... ενδυθεί και πάλι με το προσωπείο του καλού -αλλά ατυχήσαντα- εργοδότη ο οποίος αγωνιά για την τύχη των εργαζομένων του, τους οποίους όμως αφήνει συστηματικά απλήρωτους.

Δίνω σήμερα στην δημοσιότητα δύο έγγραφα με προσωπικές μου επιστολές στις οποίες ζητώ να τεθεί εμπρός το συμφέρον των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του κ. Καρυπίδη, έναντι ακόμη και του δημοσίου, για τις ζημιές βέβαια που ο ίδιος έχει προκαλέσει.

Κοινοποιώ τα δύο έγγραφα που έστειλα στον ΕΦΚΑ με ημερομηνία 18/4/2018 για να γίνουν όλες οι πρέπουσες διαδικασίες έτσι ώστε να προστατευτούν τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Όλα τα άλλα, όσα κάνει τελευταία δηλαδή ο κ.Καρυπίδης, εκτιμώ ότι είναι απλά θεατρινισμοί, άνευ ουσίας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο κατηγορεί σχετικά με την μοίρα που ο ίδιος όμως «εξασφαλίζει» για τους εργαζόμενούς του, κινήθηκε πρώτη και βρίσκεται συνεχώς μέχρι σήμερα δίπλα στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι".

Οι επιστολές Νεφελούδη

Επιστολή Νεφελούδη 1

Επιστολή Νεφελούδη 2