Logo

Επιτυχημένο σεμινάριο στην Βέροια για την φορολογία εισοδήματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Βέροια την Τετάρτη 25/04/2018 το σεμινάριο που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών σε συνεργασία με το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών.

Ο λογιστικός κόσμος της Ημαθίας και των γύρω περιοχών γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του επαγγελματικού επιμελητηρίου Ημαθίας προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο φετινό Ε3 και την φορολογία εισοδήματος από τους εξαίρετους εισηγητές κ.κ. Κορομηλά Γεώργιο και Αλωνιάτη Απόστολο.

logistes2

Αφού ο κ. Βαρσάμης καλωσόρισε εκ μέρους του Δικτύου Λογιστών Ασφαλιστών τους συμμετέχοντες συναδέλφους λογιστές και τους έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου το οποίο όπως ανέφερε δημιουργήθηκε στην Ημαθία και πλέον έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα από το Τυμπάκι της Κρήτης μέχρι την Ορεστιάδα την σκυτάλη πήρε ο οικονομολόγος, συγγραφέας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών κ. Κορομηλάς ο οποίος με μία διεξοδική και πλήρως κατανοητή παρουσίαση μέσα από παραδείγματα ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τις αλλαγές και τις παγίδες που θα συναντήσουν μπροστά τους στις φορολογικές δηλώσεις του 2018. Αφού ολοκλήρωσε την εισήγηση του ο κ. Κορομηλάς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι συνάδελφοι λογιστές.

logistes3

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb