Δύο δωρεάν τριήμερες εκπαιδεύσεις μελισσοκομίας στο Μακροχώρι

Το Κέντρο «Δήμητρα» Μακροχωρίου Ημαθίας, στα πλαίσια του Εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2018, θα διοργανώσει δύο δωρεάν 3ήμέρες εκπαιδεύσεις μελισσοκομίας. 

Οι εκπαιδεύσεις είναι 15 ωρών η καθεμία και θα πραγματοποιηθούν στις 6,7, και 8 Ιουνίου και 13,14 και 15 Ιουνίου και ώρες: 16:00 έως 21:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Δήμητρα» Μακροχωρίου (πρώην ΚΕΓΕ)στο Μακροχώρι (απέναντι από το ΕΑΚ).

Οι εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν τις κάτωθι θεματικές ενότητες: 

1) Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά τη διάρκεια του έτους 

2) Εχθροί και ασθένειες των μελισσών και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης 

3) Βιολογικοί μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις) 

4) Τυποποίηση-Εμπορία-Προώθηση-Σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων 

Εισηγητές των εκπαιδεύσεων είναι η κα. Τανανάκη Χρύσα, Ph.D Μελισσοκομίας, Εργαστήριο Μελισσοκομίας Α.Π.Θ και ο Κ. Παπαχριστοφόρου Αλέξανδρος, Γεωπόνος, Ph.D Μελισσοκομίας.

Στις εκπαιδεύσεις μπορούν να πάρουν μέρος τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του κέντρου «Δήμητρα» Μακροχωριου για δηλώσεις συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις παρακολούθησης-πληροφορίες:
Υπεύθυνη: Τσιλιοπούλου Μαρία Τηλέφωνο: 23310 41202 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.