Προδημοσίευση πρόσκλησης από την ΑΝΗΜΑ

Η ΑΝ.ΗΜΑ.Α.Ε. ανακοινώνει την προδημοσίευση του σχεδίου της 1ης Πρόσκλησης για την ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣEΩΝ στο ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ» (πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα) του ΜΕΤΡΟΥ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) του Π.Α.Α. 2014-2020 στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (Π.Α.Α.) 2014 - 2020» της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.): AN.HMA. A.E.

Η προδημοσίευση γίνεται μετά την έγκριση του σχεδίου της πρόσκλησης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και την εξασφάλιση της Σύμφωνης Γνώμης από την Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων. Η οριστική πρόσκληση με τα παραρτήματα που τη συνοδεύουν, θα ανακοινωθεί σε επόμενο διάστημα, μετά την τελική κοινοποίησή της στην Ε.Ε. και την εισαγωγή της στο ηλεκτρονικό σύστημα Π.Σ.Κ.Ε.

Το κείμενο του σχεδίου της Πρόσκλησης βρίσκεται ανηρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. στην ηλ. Διεύθυνση www.anhma.gr .