Σαμανίδης: "Δεν προέτρεψα ποτέ κανέναν να μην πληρώσει τα νόμιμα δικαιώματα προς τον οργανισμό"

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Κωνσταντίνος Σαμανίδης έκανε την εξής δήλωση: "Κατόπιν της από 12-2-2019 Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και με σκοπό την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και παρερμηνείας των λεγομένων μου, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε προέτρεψα ή αποθάρρυνα οποιονδήποτε να μην καταβάλει τα νόμιμα δικαιώματα προς τον Οργανισμό.

Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, αλλά και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μου προσαφθεί οποιαδήποτε τέτοια παράνομη παρότρυνση των μελών, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος.

Αντιθέτως, το Σωματείο μας δια του Δ.Σ. του, ήδη προέβη στο παρελθόν σε συλλογική, συμφέρουσα διαπραγμάτευση με εταιρία συγγενών πνευματικών δικαιωμάτων, προς όφελος όλων μας.

Το Σωματείο μας, συλλογικά αλλά και προσωπικά δια των μελών του Δ.Σ., ουδέποτε ώθησε τα μέλη μας σε οποιαδήποτε μη νόμιμη παρότρυνση ή συμπεριφορά, παρά με έμπρακτο ενδιαφέρον προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν όλων των επαγγελματιών του κλάδου μας".