Την Πέμπτη η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , ζογκλέρ, μάγους, πλούσιες γλυκειές.... εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της Βέροιας τη Λευκή Νύχτα που θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται μία γιορτή της αγοράς, η οποία κάθε χρόνο πιστώνεται από επιτυχία και τόσο ο εμπορικός - επιχειρηματικός κόσμος όσο και ο καταναλωτικός κόσμος την αναζητούν.

Η Λευκή Νύχτα είναι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, διότι χτίστηκε με αγάπη, μεράκι και διάθεση, γεμάτη από φως και λάμψη.- Πέρα όμως από την διασκέδαση, το αγοραστικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης. Να σημειωθεί ότι η Λευκή Νύχτα δεν είναι περίοδος εκπτώσεων , οπότε οι καταστηματάρχες έχουν την δυνατότητα να κάνουν προσφορές σε επιλεγμένα είδη. Επίσης το πρωινό ωράριο των καταστημάτων δεν επηρεάζεται, ήτοι 8:00-14:00 ενώ το βραδινό είναι από τις 17:00 ως τις 24:00 .

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει ως κύριο σκοπό οι έμποροι να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε . Ακόμη , αποβλέπουν στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της αγοράς του τόπου μας.

Τόσο η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, όσο και τα μέλη της διοίκησης απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δημότες, τους επισκέπτες εντός και εκτός νομού να συμμετέχουν στην γιορτή της αγοράς και ο καθένας όσο μπορεί να τονώσει τα μαγαζιά της πόλης.

Η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας συνδιοργανώνεται για άλλη μια φορά από τον Δήμο Βέροιας και τον Επιμελητήριο Ημαθίας, συμβάλλοντας στην στήριξη και προβολή της τοπικής αγοράς. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει στις δράσεις και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουσιαστικός είναι και ρόλος τόσο της Αντιπεριφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, που υπέβαλε το αίτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και πήρε την έγκριση για την παράταση του ωραρίου έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα όσο και του Εργατικού Κέντρου Βέροιας
«Πρόγραμμα Δράσεων για την Λευκή Νύχτα»

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους,ζογκλέρ και μάγους που θα «ανοίξουν» την αυλαία των εκδηλώσεων. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά γκρουπάκια, αλλά και από γλυκειές εκπλήξεις .....

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.-Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει το αγοραστικό κοινό.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για την υλοποίηση των δράσεων το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:30 θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι:

Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι Ζωγιοπούλου.

Η Μεγ. Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή.