Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού στο Επιμελητήριο

Η Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Ημαθίας λαμβάνει μέτρα για την πρόληψη στην υγεία και την προστασία των Μελών του. Από την Δευτέρα 16/03/2020, οι ώρες εξυπηρέτησής κοινού θα είναι 9.00 με 13.00.

Τις υπόλοιπες ώρες θα μπορείτε να εξυπηρετήστε τηλεφωνικά ή μέσω email στις παρακάτω διευθύνσεις με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο αίτημά σας, ανάλογα τον τομέα που απευθύνεστε.

HelpDesk ΓΕΜΗ Τηλ.: 2331029774 / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

HelpDesk ΥΜΣ Τηλ.: 2331029774 / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

HelpDesk Επιμελητηρίου Τηλ. 2331024734 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αιτήσεις σχετικές μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link του portal του Επιμελητηρίου Ημαθίας

https://www.icci.gr/imathia/articles/article.jsp?context=103&categoryid=28426&articleid=28506