"Ακονίζουν" τα ψαλίδια κουρεία και κομμωτήρια στην Ημαθία - "Έσπασαν" τα τηλέφωνα οι πελάτες

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα κουρείων και κομμωτηρίων άρχισε. Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου, μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, θα ανοίξουν τις πύλες τους και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό που τις στερήθηκε τον τελευταίο μήνα.

Στην Ημαθία (προφανώς και στην υπόλοιπη χώρα), όπως αναφέρουν στον "Πληροφοριοδότη" επαγγελματίες του χώρου, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα οι πελάτες για το κλείσιμο ραντεβού. Μάλιστα, άλλα κουρεία - κομμωτήρια έχουν σχηματίσει λίστες προτεραιότητας κι άλλοι θα ξεκινήσουν το κλείσιμο ραντεβού με το που ανακοινωθεί επίσημα το άνοιγμα των καταστημάτων τους.

nikoforidis

"Έχουμε πολλά τηλεφωνήματα από πελάτες μας. Εμείς έχουμε κάνει μια λίστα προτεραιότητας και όταν ανακοινωθεί το άνοιγμα των καταστημάτων μας θα επικοινωνήσουμε μαζί τους, με την σειρά της λίστας και θα κλείσουμε τα ραντεβού μαζί τους την μέρα και την ώρα που μπορούν" μας είπε ο Ανδρέας Νικηφορίδης που διατηρεί κουρείο στην Βέροια. 

Ο Αντώνης Σταματίου, κουρέας στο Μακροχώρι σημειώνει: "Έχουμε λάβει πολλά τηλέφωνα από πελάτες μας αυτό το διάστημα. Θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό την Τρίτη και αμέσως μετά θα ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για να κλείσουν το ραντεβού τους".

intos dimos volos

Με τον ίδιο τρόπο θα ξεκινήσει την λειτουργία του και κομμωτής Δήμος Ίντος που διατηρεί κατάστημα στον Κοπανό. "Με το που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για το άνοιγμα των καταστημάτων μας, θα γνωστοποιήσουμε στα social media ότι οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν για να κλείσουν το ραντεβού τους".

 giannopoulou komotirio

Η κομμώτρια Έλενα Γιαννοπούλου που έχει κομμωτήριο στο Μακροχώρι μας είπε: "Έχουμε δεχθεί πολλά τηλέφωνα από πελάτισες μας. Θα λειτουργήσουμε με ραντεβού το πρώτο διάστημα και σύμφωνα με την σειρά προτεραιότητας που έχουμε κρατήσει".