Επιστολή Ουσουλτζόγλου στον ΔΕΔΔΗΕ για το υποκατάστημα της Αλεξάνδρειας

Επιστολή στον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Κόλια, στον Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θράκης κ. Μιζαμίδη, στον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ στην Βέροια κ. Τσακαλίδη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου για την απόφαση της ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει τις εργασίες του πρακτορείου βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ στην Αλεξάνδρεια. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Η απόφαση της ΔΕΔΔΗΕ να κλείσει το πρακτορείο της Αλεξάνδρειας μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Πριν υλοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση καλό είναι να εκτιμηθούν κάποιοι παράμετροι που ίσως δεν τις λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας . Η εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού θα γίνεται μόνο από την Βέροια, που είναι η έδρα του νομού. Αμέσως γεννάται το ερώτημα πως θα εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές όλου του νομού; Ο χρόνος αποκατάστασης των βλαβών θα αυξηθεί επικίνδυνα με αποτέλεσμα αρκετοί συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και η ζωή τους στηρίζεται σε μηχανική υποστήριξη να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης της αποκατάστασης της βλάβης. Επίσης στην περιοχή δραστηριοποιούνται αρκετές βιομηχανίες, όπως για παράδειγμα η ΕΒΖ, η ΕΛΒΙΖ, η ΝΕΣΤΛΕ, εκκοκκιστήρια βάμβακος, κονσερβοποιεία και άλλες επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό που εργάζεται στο πρακτορείο της Αλεξάνδρειας είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες 17.000 καταναλωτών καθώς και τα 33 χωριά που είναι η περιοχή ευθύνης τους.

Η απόφαση των Τοπικών Διοικουσών Επιτροπών να αντιδράσουν στο κλείσιμο του πρακτορείου της Αλεξάνδρειας μας βρίσκει σύμφωνους και συντασσόμαστε στις περαιτέρω κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν».