O Σύλλογος Διαβητικών Ημαθίας θα μεταβεί στην Αττική για το 11o Πανελλήνιο Συνέδριο

O σύλλογος διαβητικών «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» Ν.Ημαθίας γνωρίζει στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι η η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ) πραγματοποιεί το 11o Πανελλήνιο Συνέδριο για τα άτομα με διαβήτη που θα διεξαχθεί στη Βραυρώνα Αττικής στις 21-22 Οκτώβρη ημέρα Σάββατο – Κυριακή.

Λόγω το ότι ο αριθμός θέσεων συμμετοχής είναι περιορισμένος, όσοι επιθυμούν παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρων τους εγκαίρως. Ο Σύλλογος αποφάσισε να ξεκινήσει από την Παρασκευή 20 Οκτώβρη με προορισμό την Αθήνα με ελεύθερο πρόγραμμα, επίσκεψη στην αγορά (Ερμού,Μοναστηράκι κ.λ.π) και διανυκτέρευση.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται περίπου 80 € και περιλαμβάνει την μεταφορά,διανυκτέρευση Παρασκεύης και πρωϊνο Σαβάτου στην Αθήνα,και στη συνέχεια στο Ξενοδοχείο Mare Nostrum στη Βραυρώνα Αττικής βραδυνό γεύμα και γλέντι Σαββάτου,πρωϊνό Κυριακής ,μπουφέ με καφέ και σάντουϊτς ενδιάμεσα και επιστροφή.

Τα άτομα με διαβήτη καθώς και οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εώς τέλη Αυγούστου, στο κατάστημα Ταχυδρομίδη Ε. Ζαφειράκη 25 . πληρ τηλ 2332027376

πρόεδρος Ιωαννίδης Κωνσταντίνος 6973598197

ταμίας Ιωάννου Μαγδαληνή 6944645969