Logo

«ΛΟΓΟΜαγεία»: Νέο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Κοπανό

Το νέο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «ΛΟΓΟΜαγεία», της Λογοθεραπεύτριας Ανθούλας Μπρούβαλη, ξεκινάει σε λίγες ημέρες τη λειτουργία του στον Κοπανό Ημαθίας.

Το Κέντρο αναλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

  • Λογοθεραπεία
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση
  • Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Εργοθεραπεία
  • Συμβουλευτική Γονέων

Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Λίγα λόγια για την Ανθούλα Μπρούβαλη

Η Λογοθεραπεύτρια Ανθούλα Μπρούβαλη αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πιλοτική έρευνα με θέμα «Σχεδιασμός και Εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκατάστασης των υγρών φωνημάτων σε παιδιά με φωνολογικές / αρθρωτικές διαταραχές: μελέτες περίπτωσης». Επιπλέον, πρόσφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο ημέρας παιδιών και εφήβων με αυτισμό Μεσσηνίας και στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης παρακολούθησε αξιολογήσεις και θεραπευτική παρέμβαση σε ενήλικες και σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με διαταραχές λόγου, ομιλίας και μαθησιακές δυσκολίες. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, παρέμεινε και εργάστηκε εκεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Έπειτα, συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στη Βέροια και σήμερα, μετά από τετραετή εμπειρία, ανοίγει στον Κοπανό το δικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «ΛΟΓΟμαγεία», που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.

Η Λογοθεραπεύτρια Ανθούλα Μπρούβαλη, την οποία χαρακτηρίζει η αγάπη για το έργο της, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, ορισμένα εκ των οποίων είναι: ΑΒΑ, DIR Floortime, Palin PCI, Braille, SIMATA και συνεχίζει συνεχώς να καταρτίζεται επιστημονικά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

ΛΟΓΟΜαγεία
Ανθούλα Μπρούβαλη
Ερμού 47, Κοπανός Ημαθίας
Τηλ. 2332043616
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: ΛΟΓΟμαγεία- Ανθούλα Μπρούβαλη
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb