Logo

Μια αιμοδοσία με...ροζ χρώμα στη Νικομήδεια

Μια αιμοδοσία με...ροζ χρώμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί στη Νέα Νικομήδεια.

Επιτυχές το κάλεσμα του Συλλόγου﮲ ανταποκρίθηκαν πάνω από 50 αιμοδότες, αλλά λόγω θεμάτων υγείας αποκλείστηκαν προσωρινά μερικοί οι οποίοι μπορούν να αιμοδοτήσουν στο Νοσοκομείο Βέροιας στο όνομα του συλλόγου.

agapi2

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου “Η ΑΓΑΠΗ” και σε συνεργασία με την Πρόεδρο κ. Ψωμιάδου και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βεροίας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ”, οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο μέλλον για τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν για την πρόληψη του καρκίνου.

"Ευτυχές το γεγονός ότι σε κάθε εξόρμηση έχουμε νέους αιμοδότες. Στόχος μας η διάδοση του εθελοντικού κινήματος στην αιμοδοσία συνεχίζοντας και παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια αντιμετωπίζουμε.

Πρώτα και πάνω απο όλα ευχαριστούμε τους Αιμοδότες, που δίνουν Ζωή στο έργο μας! Επίσης ευχαριστούμε το προσωπικό του νοσοκομείου Βέροιας για την συνεργασία και την κ. Ψωμιάδου και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών για την επίσκεψη τους. Τέλος ευχαριστούμε το Δημοτικό Σύμβουλο Τραπεζανλή Δημήτρη που παρευρίσκεται και αιμοδοτεί για το Σύλλογό μας" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb