Όμιλος Mesogeios Dialysis Center - Εξειδικευμένη κάλυψη στην αιμοκάθαρση

Όσοι από τους ασθενείς έχουν μπει σε διαδικασία αιμοκάθαρσης, αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε ειδικό κέντρο έως και 3 φορές την εβδομάδα για αρκετές ώρες. Είναι λοιπόν μία χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εννοείται ότι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την ψυχολογία τους.

Τα πρότυπα νεφρολογικά κέντρα MESOGEIOS εδώ και χρόνια έχουν έναν και μοναδικό στόχο! Να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς τον αιμοκαθαιρόμενο ασθενή να κάνει αιμοκάθαρση με ευκολία, ποιότητα, ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό.

Ασφάλεια

Οι μονάδες Mesogeios έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή θεραπεία. Το 2008 έλαβαν τιμητική διάκριση για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και για την κοινωνική ευθύνη και συνεισφορά στην κοινωνία των νεφροπαθών και ευρύτερα στο σύνολο.

Τεχνολογία

Οι λειτουργίες της αιμοκάθαρσης αποτελούν το πιο σημαντικό ζητούμενο στο νεφρολογικό κέντρο Mesogeios. Γι’ αυτό χρησιμοποιούνται πάντα τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, με ολοκαίνουργια λογισμικά παρακολούθησης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στα αποστακτικά συστήματα.

Με το Green Dialysis Project έχει επιτευχθεί η αποτελεσματική μείωση των αποβλήτων και η ανακύκλωση όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Υπηρεσίες που διευκολύνουν τον αιμοκαθαιρόμενο

  • Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο
  • Άμεση συνεργασία με το Κέντρο Αθηνών Λευκός Σταυρός
  • Υποστήριξη από ψυχολόγο και διατροφολόγο
  • Παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την μετακίνηση των ασθενών που ταξιδεύουν για την αιμοκάθαρση

Τα νεφρολογικά κέντρα MESOGEIOS λειτουργούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεγεί έξυπνα, ώστε να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς σε όποια περιοχή και να μένουν. Οι περιοχές είναι Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα, Παλλήνη, Κρήτη, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Σέρρες.

Το ανθρώπινο δυναμικό που αναλαμβάνει κάθε ασθενή, περνάει από συνεχή αξιολόγηση για την παροχή των υπηρεσιών του και έχει επιλεγεί βάσει αυστηρών κριτηρίων κατάρτισης και εξειδίκευσης. Κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης, το νοσηλευτικό προσωπικό φροντίζει ώστε να περνάει η ώρα ευχάριστα με ένα ελαφρύ γεύμα, με wi-fi υπηρεσίες αλλά και ένα εύρος συνδρομητικών καναλιών για την παρακολούθηση εκπομπών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του νεφρολογικού κέντρου Mesogeios για να δείτε τις εγκαταστάσεις και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.