Logo

Τι είπε στη Νάουσα ο Υπουργός Υγείας (βίντεο)

Τη βούλησή του για ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός στη Νάουσα, παρουσία των Βουλευτών Καρασαρλίδου, Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παρθενόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Δάγγα, εκπροσώπων φορεών κ.α.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να επιταχύνουν τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο για να καλυφθούν τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δήλωσε αντίθετος με την αυτονόμηση του Νοσοκομείου Νάουσας από της Βέροιας και για το Κέντρο Αποκατάστασης είπε ότι απλά το βλέπει με θετικό μάτι και θα το εξετάσει σε ένα γενικό σχεδιασμό για τα δημόσια κέντρα αποκατάστασης ανά τη χώρα, γεγονός που όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου ο οποίος δήλωσε στη ΄Φωνή΄ότι μετά τα λεγόμενα του Υπουργού ο Δήμος Νάουσας θα προχωρήσει στη μεταφορά του Δημαρχείου στη 'Βέτλανς΄.

Το μόνο θετικό που προέκυψε από την επίσκεψη του Υπουργού ήταν η υπόσχεσή του, ότι θα εξετάσει την ένταξη του Νοσοκομείου Νάουσας στη Γ' Ζώνη, ώστε οι γιατροί να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να έρθουν στην πόλη μας και ότι επιτέλους θα αποκτήσουμε αξονικό τομαγραφό.

Πάντως τα 'άκουσε' από τους γιατρούς μας που πασχίζουν κάθε μήνα να καλύψουν τις εφημερίες και ζήτησε λίγο χρόνο για να δει τι μπορεί να πράξει ώστε να επουλώσει τις ΄πληγές΄κυρίως στην παθολογική κλινική.

Πηγή: Φωνή Ναούσης

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb