O Δρ. Παπαγγελόπουλος προήδρευσε στο τμήμα Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Συνεδρίου Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, ιδρυτής του Hair Transplant, της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, προήδρευσε στο τμήμα Μεταμόσχευσης Μαλλιών στα πλαίσια του «Συνεδρίου Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser» στις 2-4 Φεβρουαρίου 2018, στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.

Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και κατά τη διάρκειά του, ο Δρ. Παπαγγελόπουλος μίλησε για την ιστορία της μεταμόσχευσης μαλλιών, για τον τρόπο επιλογής της μεθόδου FUE, για την μεταμόσχευση μαλλιών στις γυναίκες ενώ κατεύθυνε την πρακτική πάνω στη μέθοδο strip.

papagel

Μεταμόσχευση μαλλιών με Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος

Ο δερματολόγος – δερματοχειρουργός Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος είναι ένας από τους εμπειρότερους γιατρούς που ασχολούνται με θεραπείες και πρωτοποριακές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδικευμένες σπουδές και στο πλάι του μια σπουδαία επιστημονική ομάδα ιατρών και νοσηλευτών πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε όλες τις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις.

Γι’ αυτό και η πρώτη εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών HAIR TRANSPLANT που ίδρυσε βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αντίστοιχων κέντρων της Ευρώπης.

Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας των ιατρών του Ιατρικού Κέντρου Μεταμόσχευσης HAIR TRANSPLANT όπως μας εξηγεί ο Δρ. Ι. Παπαγγελόπουλος «είναι η τεχνογνωσία της χειρουργικής αποκατάστασης των μαλλιών, η ειλικρινής εκτίμηση σ’ ότι αφορά τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει ένας ασθενής και η έντονη αισθητική κρίση κατά την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών».