Logo

Υπερτροφές σε μορφή χυμών και βιταμίνες B για υγεία και ευεξία

Οι υπερτροφές αποτελούν θαύματα της φύσης, είναι μαγικά φίλτρα που χαρίζουν στο ανοσοποιητικό ενδυνάμωση ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες και παράλληλα πολλές από αυτές τις έχει το ντουλάπι σας!

Υπόσχονται ενέργεια που πηγάζει φυσικά από μέσα σας, μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευεξία ακόμα και περισσότερη διάθεση για σεξ. Δεν χρειάζεται να τις καταναλώνετε συστηματικά (εκτός αν είναι σύμφωνος ο γιατρός σας) και δεν αποτελούν αντικατάστατο γεύματος.

Για εσάς που θέλετε να έχετε μια καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια, θέλετε να αποτοξινωθείτε και έχετε βάλει υψηλούς στόχους να είστε υγιείς και ευτυχείς, δοκιμάστε μερικές από τις πιο φυσικές επιλογές.

Αλόη - Χυμός από το φυτό της αθανασίας

Ένα από τα φυτά που η επιστημονική κοινότητα έχει δεχθεί τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Τα εκχυλίσματά της είναι ευρέως γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα. Την καθαρίζουν και την ενυδατώνουν!

Ο χυμός αλόη ALOE ARBORESCENS περιέχει πάνω από 100 συστατικά βιταμινών, ενζύμων, ανόργανων ουσιών που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σας, να βοηθήσουν πολύ στην διαδικασία της πέψης, να ανακουφίσουν το ερεθισμένο πεπτικό σύστημα και να καταπραΰνουν τα συμπτώματα από το ευερέθιστο έντερο.

Αναζωογόνηση με Ιπποφαές

Ο χυμός από Ιπποφάες που μπορείτε να βρείτε σε έκπτωση από εδώ συμβάλλει ενεργά στο να μην δημιουργούνται ελεύθερες ρίζες, ενώ βελτιώνει τις πνευματικές λειτουργίες σε έντονες περιόδους. Έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση, ενώ λέγεται ότι ενισχύει την ανοσία, στην περίπτωση που σας απειλεί κάποια ίωση. Παράλληλα προστατεύει το συκώτι από βλαβερές επιδράσεις τοξικών ουσιών. Ο 100% βιολογικός χυμός που θα βρείτε στην Διατροφολογική είναι ένα θαύμα της φύσης! Δοκιμάστε τον.

Για δερματικά προβλήματα βιταμίνη Β - Βιοτίνη

Η βιταμίνη Β μεταβολίζει τα λίπη και παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή χρήσιμων αμινοξέων. Η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε δερματικά προβλήματα ή σε απώλεια μαλλιών. Καλύτερες πηγές εκτός από το διατροφικό συμπλήρωμα είναι ο κρόκος αυγού και το συκώτι. Δείτε το εικονιζόμενο.

Για περισσότερα συμπληρώματα διατροφής, πατήστε εδώ. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€, ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές από την Diatrofologiki. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb